The Lovers’ Matchmaking Agency: Kuinka osallistua?

1. Lue nämä ohjeet ja FAQ ja varaa paikkasi täältä.

2. Varatessasi valitset ajan, jolloin tulet toimistolle (Kulmahuone, Siltasaarenkatu 15) tiistaina 30.7. Käyntisi kestää noin tunnin. Ajat ovat välillä 11-20. Samalla sinut myös lisätään postituslistalle siltä varalta että meidän tarvitsee lähettää lisätietoa. Saat myös maksutiedot – voit maksaa ennakolta (35€) tai paikan päällä (40€).

3. Tullessasi 30.7. ilmoittaudut (ja maksat, ellet ole vielä maksanut – valitettavasti vain käteinen käy) ja saat täytettäväksesi lomakkeen, jolla ilmoitat ajat jolloin olet vapaa treffeille ja sinua kiinnostavat treffi-idet sekä ohjekirjasen, jossa on kaikki tapahtuman aikana tarvitsemasi. Kun kaikki siihen aikaan saapuvat ovat ilmoittautuneet, saatte lyhyen johdatuksen LMA:han ja Rakastavaisten linssiin – lempeään, luottavaiseen ja hyväksyvään asenteeseen, jota käytämme treffeillä. Sen jälkeen oma matchmakerisi (kääntyy suomeksi parittaja, siksi käytämme englanninkielistä nimitystä…) vie sinut ulos tai kahvilaan juttelemaan. Otamme sinusta myös valokuvan – vain jotta itse muistaisimme kuka on kuka, se ei tule esille.

4. Treffit alkavat torstaina. Saat treffiehdotuksia (aika, osoite, treffiteema) tekstiviestinä. Vastaa pääsetkö treffeille niin pian kuin mahdollista. Ehdotukset lähetetään yleensä treffejä edeltävänä iltana tai aiemmin, mutta joskus ehdotuksia lähetetään peruuntumisista johtuen samana päivänä. Treffit ovat kantakaupunkialueella joitakin poikkeuksia lukuunottamatta.

5. Mene treffeille. Jotta tunnistaisitte toisenne, ota mukaan kukka (mikä tahansa minkä ymmärtää tarkoittavan kukkaa käy). Myöhästymisten, eksymisten ja muiden sekaannusten varalta neuvontapuhelimemme päivystää. Treffit voivat kestää puolesta tunnista tuntiin, mutta ne voivat jatkua koko illan, koko yön (!!!) tai loppuelämän jos siltä tuntuu. Ainoa sääntö on, että katselet maailmaa ja kumppaniasi Rakastavaisten linssin läpi.

6. Palaa kohtaan 4., toista.

7. Viikon lopulla on kaikille osallistujille yhteisiä tapahtumia, ainakin Feikkimassahäät lauantaina ja sunnuntaina tapahtuman loputtua vielä kokoontuminen kaikille.

Siinä kaikki. Tervetuloa lemmenlaivaan! Usein kysytyistä kysymyksistä löydät lisätietoa mm. siitä, tarvitseeko olla sinkku osallistuakseen (ei), ovatko treffit romanttisia (ei, mutta se ei ole kiellettyä) ja mitä taidehörhöilyä tämä nyt on.