The Lovers’ Matchmaking Agency 2013

The Lovers’ Matchmaking Agency on osallistavan taiteen tapahtuma, joka koostuu treffeistä. Me saatamme ihmiset yhteen, sinä treffailet, ja yhdessä me olemme Rakastavaiset.

 30.7.-4.8.

Helsinki

Ilmoittautuminen

The Lovers’ Matchmaking Agency on pop-up -treffitoimisto, joka ilmestyy kuudeksi päiväksi ja lähettää ihmisiä treffeille. Romanttisten tapaamisten sijaan treffimme ovat kuitenkin kaikenlaisia kohtaamisia tuntemattomien välillä.

Ajatuksena on olla avoin näkemään mitä hyvää toisessa on ja muodostamaan yhteys, ja jakaa pieni seikkailu.

LMA on järjestetty Helsingissä kahdesti aiemmin ja lisäksi Kööpenhaminassa, Oslossa ja Tromssassa.

Kun tulet ensimmäisenä päivänä ilmoittautumaan, valitset treffimenustamme sinulle mieleisiä treffi-ideoita, ja me valitsemme sinulle ihmisiä, jotka sinun meidän mielestämme kannattaisi tavata. Sellaisia, joiden kanssa varmasti löydät jotain yhteistä, mutta myös niitä, joita et muuten koskaan tulisi tavanneksi. Neljäksi päiväksi järjestämme niin monet treffit kuin pystymme – voit kuitenkin samalla jatkaa arkielämääsi ja sovittaa treffit omiin aikatauluihisi.

LMA on osa Walkabout-projektia, jonka jokainen osa on osallistavan taiteen teos, joka perustuu johonkin tarot-korttiin. LMA:n aihe on luonnollisesti kortti VI, Rakastavaiset.

Lisätietoa:

Kuinka osallistua?

Usein kysytyt kysymykset

Oslo 2012 Date Menu (englanniksi)

Facebook

Tuottanut Höyhentämö

Logo litteä inverse 150